sinds 1997 een bekende naam in de transportwereld

Hendrikx Sneltransport uit de oude doos

Hendrikx Sneltransport opgestart door Michaël Hendrikx en gespecialiseerd in het vervoer van goederen die onder grootste tijdsdruk geleverd moeten worden (Critical Time Deliveries).

Opgegroeid in een transport familie wist Michaël al vroeg dat hij ook in de transportwereld zou belanden. Gekozen werd voor sneltransport aangezien die elke dag een andere uitdaging bieden en wij daarbij net de extra service wilden bieden die elke vracht speciaal maakt, voor u en voor ons.

Goederen werden vervoerd van Noorwegen tot Malta, van Groot brittanie tot aan Rusland. Ze werden verscheept en begeleid door de chauffeur en naar de andere kant van de wereld gevlogen.

Met zendingen die elke dag anders zijn en de ene zending nog specialer verzorgd moet worden dan de andere is na ruim 20 jaar ervaring nog steeds elke dag sprake van een uitdaging.

De kennis die wij met ons team tot op heden hebben opgedaan zal voor elke zending een voordeel zijn. En nog steeds kennen we geen grenzen betreft leveringen. Door het grote aantal netjes afgeleverde zendingen wereldwijd hebben wij een klantenkring opgbouwd, die ons hun zending toevertrouwd als het urgent is.

Een telefoontje naar de planning voor uw zending is genoeg, en zoals altijd nemen wij u de zorgen over de levering uit handen door het gehele transport te plannen.

Spoedleveringen is onze hoofdactiviteit en daar zijn we goed in, we luisteren naar de wensen van de klant en spelen daar op in.

Onze kracht is dat we GEEN nee kennen en altijd een altijd een oplossing aanbieden.

We blijven focussen op dat wat belangrijk is voor elke specifieke levering en wens. (Snel) transport zit in ons bloed en doen dit nog elke dag met passie, dit zult u merken als u gebruikt maakt van onze diensten.

Wilt u ook weten wat we voor u kunnen betekenen? neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op!

Voor “SPOED” aanvragen bel +31 (0)6 116 914 10

“uw transportpartner around the world”

– Voorwaarden en Condities –
AVCCMROPSLAG

NIWO nr. 32482

Hendrikx Sneltransport

Postbus 4603
5953 ZG  Reuver

Tel: +31 (0)6 116 914 10
info@hendrikxexpress.nl